U bent hier: Home » Nieuws

Kalender

Wijs in de kalender hiernaast een onderstreept dagnummer aan voor een korte beschrijving van de op die dag geplande activiteit(en). Door op een onderstreept dagnummer te klikken krijgt u meer info.
TIP: raadpleeg regelmatig de kalender voor UPDATES en aanvullingen.

Nieuws en aankondigingen

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! middenschool Den Brandt bakken cupcakes voor Valentijn De leerlingen van GO! middenschool Den Brandt in Boom organiseerden een 'cupcake sale' onder het motto 'Spread the love and friendship'.  Concreet hield dit in dat alle leerlingen vorige maandag en dinsdag voor iemand (med...Lees meer »

  • cupcakes voor Valentijn! (14/02) We hebben vandaag ongeveer 420 cupcakes zien passeren. Het was een hele klus, maar we hebben hem geklaard. Dat dit zo'n succes zou worden, hadden we zelf niet verwacht! Dit initiatief was mede mogelijk dankzij de hulp van ijverige mama&#...Lees meer »

  • Musical '40-45' (08/02)   artikel klik hier     foto's klik hier

  • Algemeen directeur GO! scholengroep Rivierenland, Luc Van Gasse, gaat met pensioen Luc Van Gasse, de algemeen directeur van GO! Scholengroep Rivierenland, gaat na 17 jaar dienst als leidinggevende van de scholengroep op pensioen. Vanaf 1 januari komt de leiding van de scholengroep in handen van Conny Romswinkel. GO! schol...Lees meer »