U bent hier: Home » Nieuws

Kalender

Wijs in de kalender hiernaast een onderstreept dagnummer aan voor een korte beschrijving van de op die dag geplande activiteit(en). Door op een onderstreept dagnummer te klikken krijgt u meer info.
TIP: raadpleeg regelmatig de kalender voor UPDATES en aanvullingen.

Nieuws en aankondigingen

  • PI-dag! (14/03) PI-dag! Op donderdag 14 maart 2019 is PI-day! Pi-dag wordt op 14 maart gevierd, omdat in de Amerikaanse schrijfwijze voor data 14 maart geschreven wordt als 3/14 en de driecijferige benadering voor pi 3,14 is. Ook onze leerkrachten wi...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Bermactie! Zo dragen onze leerlingen hun steentje bij! (22/02)

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! middenschool Den Brandt bakken cupcakes voor Valentijn De leerlingen van GO! middenschool Den Brandt in Boom organiseerden een 'cupcake sale' onder het motto 'Spread the love and friendship'.  Concreet hield dit in dat alle leerlingen vorige maandag en dinsdag voor iemand (med...Lees meer »

  • cupcakes voor Valentijn! (14/02) We hebben vandaag ongeveer 420 cupcakes zien passeren. Het was een hele klus, maar we hebben hem geklaard. Dat dit zo'n succes zou worden, hadden we zelf niet verwacht! Dit initiatief was mede mogelijk dankzij de hulp van ijverige mama&#...Lees meer »

  • Musical '40-45' (08/02)   artikel klik hier     foto's klik hier

  • Algemeen directeur GO! scholengroep Rivierenland, Luc Van Gasse, gaat met pensioen Luc Van Gasse, de algemeen directeur van GO! Scholengroep Rivierenland, gaat na 17 jaar dienst als leidinggevende van de scholengroep op pensioen. Vanaf 1 januari komt de leiding van de scholengroep in handen van Conny Romswinkel. GO! schol...Lees meer »