U bent hier: Home » Nieuws

Kalender

Wijs in de kalender hiernaast een onderstreept dagnummer aan voor een korte beschrijving van de op die dag geplande activiteit(en). Door op een onderstreept dagnummer te klikken krijgt u meer info.
TIP: raadpleeg regelmatig de kalender voor UPDATES en aanvullingen.

Nieuws en aankondigingen

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! middenschool Den Brandt organiseert week rond veiligheid Dit schooljaar staat de projectweek van GO! middenschool Den Brandt in het teken van veiligheid. Veiligheid in al zijn aspecten. Van dinsdag 16 oktober tot 19 oktober werken alle leerkrachten rond een thema tijdens de les. De volgende thema’...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event Leerlingen leren coderen tijdens Code Wave Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event GO! scholengroep Rivierenland organiseert tussen 6 en 21 oktober 2018 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wa...Lees meer »

  • PERS.: Kinderen fietsen voor de 10de keer van Boom naar Blankenberge om een zeehondje te redden Een zestigtal leerlingen van GO! middenschool Den Brandt in Boom/Niel/Aartselaar (12 tot 14 jaar) organiseren op zaterdag 29 september 2018 een sponsorfietstocht richting Blankenberge. Met het geld dat ze tijdens de tocht verzamelen, adopteren ze ...Lees meer »