U bent hier: Home » Info » Extra activiteiten » GWP - Ardennen

Geïntegreerde werkperiode Ardennen

https://youtu.be/kJHKV7Xx4fY

Programma

Maandag

Vertrek om 8.00u. aan de school met standaard touringcar (campus Boom). Stop bij het domein van de Grotten van Han (http://www.grotte-de-han.be/).
We nemen het supercombinatieticket met een geleid bezoek aan de grotten, deelname aan het 4D Speleogame, een bezoek aan het wildpark en toegang tot het museum van de ondergrondse wereld.

Tijdens de middag eten we ons (meegebracht) lunchpakket op. Je kan zelf een drankje meenemen of ter plaatse iets kopen.

Rond 16.00u. vertrekken we dan naar ons verblijfscentrum in Bohan. Nadat de bagage op de twee- of vierpersoonskamers is uitgepakt, maken we afspraken over ons verblijf.

Na het avondmaal is er sportgelegenheid (er is een grasveld voor en naast het hotel en we nemen sportmateriaal mee van de school).

Dinsdag

Na het ontbijt stappen we ongeveer naar Cap de Bohan (www.capbohan.be) voor een avonturendag.

Op het programma staan oa. survivalworkshops in het wilderniskamp, initiatie knopen en sjorren, in 2 teams, elk vanaf 1 oever, een brug bouwen en over de brug het water oversteken, Robinsonpiste, korte initiatie kaart en kompas + dropping.

Woensdag

We splitsen ons vandaag op in twee groepen. De ene groep doet in de voormiddag een zoektocht en allerlei waterproeven bij de Semois, de andere groep gaat mountainbiken.

Na de middag wisselen de groepen van activiteit. Het mountainbikeparcours van de voormiddaggroep is minder zwaar dan dat van de namiddaggroep.

Donderdag

Na het ontbijt rijden we met busjes naar Alle. Daar wachten de tweepersoonskajaks op ons.

’s Middags eten we halfweg in Vresse ons lunchpakket op. In de namiddag arriveren we aan het verblijfscentrum waar we kunnen uitstappen.

Na het avondmaal: inpakken, afscheidsfuif.

Vrijdag

Kamers ontruimen, rond 10.00u. vertrek naar Warnant (Dinant).

We railbiken dan naar Falaën (8 km).
Daar eten we ons lunchpakket op, waarna we weer terug railbiken naar Warnant

Meer info vind je op http://www.molignee.be/draisines/draisines_nl.htm.

Rond 14.00u. vertrekken we dan naar Boom. Aankomst rond 15u.-15.30u.